Oulun Keskustaopiskelijat: Eveliina Leskelä Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajaksi

Kuvassa Eveliina Leskelä

Oulun Keskustaopiskelijat esittää Keskustaopiskelijoiden nykyistä varapuheenjohtajaa Eveliina Leskelää Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajaksi. Puheenjohtaja valitaan 7.11.2020 pidettävässä Liittokokouksessa, joka pidetään vallitsevasta tilanteesta johtuen etämallilla.

– Haluan, että Keskustaopiskelijat on entistä vahvempi vaikuttamiskanava opiskelijoille. Koska olemme kasvatusjärjestö, on meidän oltava aidosti turvallinen kasvu- ja keskustelualusta ja paikka kehittyä vaikuttajana, Leskelä linjaa.

Luokanopettajaksi opiskeleva Leskelä on toiminut aiemmin Keskustaopiskelijoissa niin valtakunnallisella kuin paikallisellakin tasolla. Koulutus- ja sivistysosaamistaan hän on kerryttänyt myös Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurilautakunnassa, sekä Oulun yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston jäsenenä.

– Eveliina on luova ja innokas uudistaja. Hänellä on valtavasti paloa vaikuttaa asioihin sekä parantaa opiskelijan hyvinvointia ja oikeuksia. Pedagogisen osaamisensa ansiosta saamme Eveliinasta keskustelevan ja ymmärtäväisen johtajan, Oulun Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Olga Oinas-Panuma toteaa.

– Keskustaopiskelijoiden pitää olla voimakas järjestö myös jatkossa ja siksi haluan Leskelästä seuraavan puheenjohtajan, Oinas-Panuma lopettaa.

Lisätietoja:
Eveliina Leskelä 040 9636116 eve.leskela@gmail.com
Olga Oinas-Panuma 044 356 9063 olgaoinaspanuma@gmail.com

Jaa tämä artikkeli