Oulun Keskustaopiskelijat: Eeva-Kaarina Heikkilä Keskustaopiskelijoiden liittohallitukseen

Kuvassa Eeva-Kaarina Heikkilä

Oulun Keskustaopiskelijat (OKO) esittää OKO:n varapuheenjohtajaa, Eeva-Kaarina Heikkilää, Keskustaopiskelijoiden liittohallitukseen. Uusi liittohallitus valitaan 7.11.2020 pidettävässä liittokokouksessa, joka pidetään koronatilanteen takia etämallilla.

– Haluan omalla toiminnallani olla edistämässä Keskustaopiskelijoiden näkyvyyttä sekä sosiaalisessa mediassa, että opiskelijoiden keskuudessa. Meillä on valtavasti potentiaalia kasvaa entistä uskottavammaksi vaikuttamis- ja edunvalvontajärjestöksi jokaisen opiskelijan silmissä, Heikkilä toteaa.

Ympäristötekniikkaa ensimmäistä vuotta opiskeleva Heikkilä on vahva paikallinen toimija Oulun Keskustaopiskelijoissa. Aiemmin sähkötekniikkaa opiskellut Heikkilä on ollut OKO:n hallituksessa jo neljä vuotta, eikä into ole vieläkään loppunut.

– Eeva-Kaarina on äärimmäisen innokas ja luotettava, häneltä hoituu homma kuin homma. Uskon, että tämmöiselle aktiiviselle tekijänaiselle on paras paikka vaikuttaa Keskustaopiskelijoiden liittohallituksessa, Oulun Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Olga Oinas-Panuma toteaa.

Lisätietoja antavat:
Eeva-Kaarina Heikkilä
045 113 5198
Olga Oinas-Panuma
044 356 9063

Jaa tämä artikkeli