Vaasan Keskustaopiskelijat: Elisa Pirttilahti Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi

Kuvassa Elisa Pirttilahti. Ehdokas Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi.

Vaasan Keskustaopiskelijat esittävät, tietotekniikan insinööriopiskelijaa, Vaasan Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaa Elisa Pirttilahtea Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi. Elisa Pirttilahti on Mänttä-Vilppulasta kotoisin ja muuttanut Vaasaan 2013. Aiemmin hän on opiskellut Vaasan Ammattikorkeakoulussa liiketaloutta ja valmistunut 2018 tradenomiksi suuntautumisenaan taloushallinto. Tällä hetkellä Pirttilahti opiskelee tietotekniikan insinööriksi Vaasan ammattikorkeakoulussa töiden ohessa.

Keskusta on minulle koti ja arvot. Arvot ovat minulle tulleet osaltaan verenperintönä, ja osaltaan olen myös kasvanut puolueen arvoihin opiskelijaporukassa. Keskustalaisuus on minulle tärkeää ja kertoo minusta sen mitä arvostan elämässä sekä mitä arvoja haluan myös viedä eteenpäin ylisukupolvien. Edustamani arvot ovat minulle juuret sekä tulevaisuus. Elisa Pirttilahti kiteyttää

Keskustaopiskelijoista on muodostunut Pirttilahdelle toiseen kertaan koti ja ruokkinut entisestään asioihin vaikuttamisen paloa. Keskustaopiskelijat on paikka, johon voi tulla ihan omana itsenään, mistä lähtökohdista tahansa. Keskustaopiskelijat on turvallinen ympäristö, jossa opiskelija saa kasvaa itsensä kokoiseksi vaikuttajaksi. Liitto tarjoaa siihen erinomaiset puitteet ja huikean kasvualustan, josta saa ystäviä sekä välineitä tulevaan. Liiton on tarjottava jatkossakin opiskelijajäsenilleen välineet vaikuttajana kehittymiseen esimerkiksi kurssien ja vaikuttajatarinoiden muodossa.

Haluan olla tuomassa Keskustaopiskelijaliittoa vielä lähemmäs ammattikorkeakouluja ja ammattikorkeakouluopiskelijoita. Korkeakoulu politiikan kentälle kuuluvat molemmat yliopistot sekä ammattikorkeakoulut, Elisa Pirttilahti toteaa.

Vaikuttamisen halu Pirttilahdella on ollut aina ja se myös näkyy ulospäin. Tekemisen meininki ja omaaloitteisuus sekä uusien ideoiden luominen ovat Elisa Pirttilahdelle ominaisuuksia, jotka myös hänen ympärillään olevat ovat huomanneet.

Elisa on osoittanut Vaasan Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajana kykyä toimia johtotehtävissä. Kun Elisa tarttuu projektiin, voi olla varma, että projekti viedään kunnialla maaliin. Elisan monipuolinen opiskelutausta ammattikorkeakoulussa tuo liittohallitukseen vankkaa osaamista ja uusia ideoita ammattikorkeakoulujen ja keskustaopiskelijoiden välisen toiminnan kehittämiselle.
-Susanna Laitila, Vaasan Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja

Elisa on päämäärätietoinen ja toimeen tarttuva vaikuttaja Vaasasta. Hän on loistavalla asenteella ja tarmolla kehittänyt Vaasan keskustaopiskelijoiden toimintaa ja olisi osaava tekijätyyppi uudistamaan seuraavaksi Keskustaopiskelijoita. KOL saisi Elisasta vahvan
varapuheenjohtajan!

-Aleksi Koivisto, KOL:n varapuheenjohtaja 201

Lisätietoa:

Elisa Pirttilahti
Vaasan keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja
elisa.pirttilahti@outlook.com
044 0677680

Susanna Laitila
Vaasan keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
susanna.laitila@netikka.fi
040 0304407

Jaa tämä artikkeli