Jyväskylän Keskustaopiskelijat: Arttu Laaksonen JYYn hallitukseen!

Kuvassa Arttu Laaksonen

Jyväskylän Keskustaopiskelijoilla(JOK) on ilo esittää puheenjohtajaansa Arttu Laaksosta Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) hallituksen jäseneksi.

Arttu Laaksonen on kolmannen vuoden politiikan opiskelija. Hänellä on laaja kokemus järjestö- ja vaikuttamistehtävistä, ja osaamista onkin kertynyt muun muassa opiskelija- ja kuntapolitiikasta.

“Arttu on loistava joukkuepelaaja. Hänen kanssaan voi keskustella asiasta kuin asiasta ja päätöksiä saadaan aikaan. Hän on loistava viestiä ja rautainen osaaja järjestösektorilla. Uskon, että hänestä JYY saa tehokkaan, omistautuvan ja innostuvan hallituksen jäsenen.” kertoo Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtaja Iida Hämäläinen.

“JYYn tulee kehittää rohkeasti uusia toimintatapoja, jotta opiskelija aidosti tuntee hyötyvänsä ylioppilaskunnan jäsenyydestä. Haluan olla tekemässä ensi vuonna juuri tällaista vaikuttavampaa ylioppilaskuntaa, joka näkyy konkreettisesti yhä useammalle opiskelijalle – ylioppilaskuntayhteisöä, johon pakon sijasta halutaan kuulua.” Laaksonen toteaa.

Lisätietoja:

Iida Hämäläinen
Varapuheenjohtaja
Jyväskylän Keskustaopiskelijat
kiraiida.hamalainen@gmail.com

Arttu Laaksonen
Ehdokas JYYn hallitukseen
arttu.l.laaksonen@student.jyu.fi

Jaa tämä artikkeli