Keskustaopiskelijat ja -nuoret tukevat Liina Tiusasta ja Karri Kalliota Keskustan puoluevaltuuston johtoon

Keskustan puoluevaltuusto on puoluekokousten ulkopuolella paras paikka päästää kenttä ääneen. Se on paikka hahmottaa puolueen tilaa ja oppia, mitä Keskustassa voidaan tehdä paremmin ja samalla linjata uutta.

Keskustaopiskelijat ja Keskustanuoret tukevat puoluevaltuuston puheenjohtajaksi Liina Tiusasta ja varapuheenjohtajaksi Karri Kalliota. Nuorisojärjestöillä on täysi luottamus siihen, että kaksikko kykenee parantamaan puoluevaltuuston roolia keskustelun ja puolueen tilan arvioinnin paikkana entisestään.

“Tässä ajassa tarvitsemme rohkeita ja puoluevaltuuston tuntevia vaikuttajia, jotka kykenevät dialogin johtamiseen puolueen sisällä. Liina Tiusasen ja Karri Kallion johdolla saamme moniäänisyydestä voimaa ja pidämme edistyksen lipun liehumassa”, nuorkeskustan puheenjohtajat Miriam Putula ja Hanna Markkanen toteavat.

Tiusanen on vaikuttanut kaksi kautta puoluevaltuustossa, joista päättyneen kauden varapuheenjohtajana ja poliittisen valiokunnan puheenjohtajana. Pohjois-Pohjanmaalla kasvanut Tiusanen on opiskellut Jyväskylässä, toiminut Keskustanuorten varapuheenjohtajana, johtanut Keskustanuorten piiriä Helsingissä ja vaikuttaa nyt Uudellamaalla.

”Haluan lisätä puoluevaltuuston vaikutusvaltaa. Valtuuston työskentelyyn tarvitaan koko kauden kattava suunnitelma ja koko puoluejohdon on sitouduttava puoluevaltuuston roolin vahvistamiseen. Haluan myös ottaa enemmän tilaa keskustelulle ja kokeilla uudenlaisia tapoja synnyttää dialogia”, Tiusanen sanoo.

Pirkanmaalaissyntyinen Kallio on vaikuttanut vuosikaudet Etelä-Pohjanmaalla. Kokemusta on ammattikorkeakoulun hallinnosta, vaalipäällikkyydestä, nuorten piirin johdosta ja puolueen piirin varapuheenjohtajuudesta.

”Haluan olla osaltani vaikuttamassa puoluevaltuuston vaikuttavuutteen. Tämän lisäksi näen puoluevaltuuston paikkana, jossa voidaan aloittaa keskustelu miten järjestörakenteesta ja puolueen jäsenyydestä saataisiin houkuttelevampi niin uusille kuin vanhoillekin toimijoille”, Kallio kuvaa.

Lisätietoja:

Miriam Putula, Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
miriam.putula(a)keskustaopiskelijat.fi
+358 50 3897260

Hanna Markkanen, Keskustanuorten puheenjohtaja
hanna.markkanen(a)keskustanuoret.fi
+358 50 384 6820

Jaa tämä artikkeli