Keskustaopiskelijoiden Leskelä: Kehykset ne on oltava Marinoinnillakin

Keskustaopiskelijat on tyrmistyneitä sosialidemokraattisen pääministerin tekemästä esityksestä romuttaa valtiontalouden kehysmenettely.

“Marin ja SDP ovat selvästi nyt hylänneet viimeisetkin Väinö Tannerin ja Paavo Lipposen aikaiset perinteiden rippeet demareista valtionhoitajapuolueena. Demarit näyttääkin lähteneen huutokauppaan vihervasemmiston kanssa siitä kuka vastustaa eniten jo sovittuja sopeutuksia”, suree Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Eveliina Leskelä.

Keskustaopiskelijoiden mielestä kehysmenettely, eli valtiontalouden menokatosta sopiminen, on äänestäjien ja erityisesti nuorten sukupolvien ainoa turva poliitikkojen holtittomalta tuhlauspolitiikalta. Hallituksen talouspoliittisen uskottavuuden säilyttäminen vaatii Keskustaopiskelijoiden mielestä nyt kaikkien hallituspuolueiden sitoutumista jo keväällä sovittuihin linjauksiin.

“Jos maan pääministeri keskittyy vain väläyttelemään ikävien asioiden lykkäämiseen tuleville vaalikausille, niin vähintäänkin pääministerin poliittisen tulevaisuuden oikeutus on asetettava kyseenalaiseksi. Pääministerin on varmasti hauska edustaa ja lounaat syödä, mutta tätä laskua ei vain voida nuorison harteille heittää. Piikki on nyt kiinni, valomerkki tullut ja jukeboksin tukilisäjenkkakin sammunut”, jyrähtelee Leskelä.

Lisätietoa:

Eveliina Leskelä
Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
+358 50 3897260
eveliina.leskela(a)keskustaopiskelijat.fi

 

Jaa tämä artikkeli