Vaasan Keskustaopiskelijat: Santeri Ala-Röyskö Keskustaopiskelijoiden liittohallitukseen

Vaasan Keskustaopiskelijat esittää ilolla Santeri Ala-Röysköä Keskustaopiskelijoiden littohallitukseen.

Santeri Ala-Röyskö on 24-vuotias lahtelainen hallintotieteiden ylioppilas, joka opiskelee neljättä vuotta hallintotieteitä Vaasan yliopistossa. Hän opiskelee pääaineena julkisjohtamista ja sivuaineina taloustiedettä sekä politiikan tutkimusta.

Santeri Ala-Röyskö on toiminut kolme vuotta aktiivisesti Keskustaopiskelijoissa ja Vaasan Keskustaopiskelijoissa. Hän on toiminut muun muassa Vaasan Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajana ja tiedottajana. Lisäksi hän on ollut valmistelemassa Keskustaopiskelijoille sosiaalipoliittista ohjelmaa.

-Olen toiminut Keskustaopiskelijoissa kolme vuotta osaston hallituksessa ja nyt haluan antaa oman panokseni liittohallituksessa. Minulle on tänä aika kertynyt paljon kokemusta ja oppeja, joita aion hyödyntää liittohallituksessa. Vaikka en ole toiminut tänä vuonna kovin aktiivisesti Keskustaopiskelijoissa, niin olen täysin sitoutunut toimimaan liittohallituksessa, sanoo liittohallitusehdokas Santeri Ala-Röyskö.

-Minulla on kolme kärkiteemaa, joita aion erityisesti edistää liittohallituksessa. Ensiksi, opiskelijoiden hyvinvointi ja mielenterveys pitää nostaa entistä enemmän esille liiton toiminnassa ja politiikassa. Toiseksi, osastotoimintaa on kehitettävä. Aloittaville osastojen hallituksille on tarjottava riittävästi tukea esimerkiksi järjestämällä koulutusta ja vertaistukea. Kolmanneksi, Keskustaopiskelijat voisi tehdä vielä tiiviimpää yhteistyötä rakkaan sisarjärjestön, Keskustanuorten, kanssa. Piirit ja osastot voisivat esimerkiksi järjestää yhteisiä tapahtumia, linjaa Santeri Ala-Röyskö.

-Olen oppinut Santerin tuntemaan tunnollisena tekijänä, joka on valmiina tekemään koko sydämellään töitä tämän aatteen eteen. Voin lämpimästi suositella Santerin valintaa keskustaopiskelijoiden liittohallitukseen, sanoo varapuheenjohtaja Susanna Laitila

-Santeri on jämpti tyyppi, joka tuo todella paljon lisää osaamista ja ammattitaitoa liittohallitukseen. Hän on ollut erittäin aktiivisesti mukana toiminnassa, ja hänen kanssaan yhteistyö tulee aina sujumaan ja on aina sujunut, päättää puheenjohtaja Elisa Pirttilahti.

Keskustaopiskelijoille valitaan uusi liittohallitus liittokokouksessa 13.-14.11. Helsingissä.

Lisätietoja:

Santeri Ala-Röyskö
Liittohallitusehdokas
0400330683
santeri.alaroysko@hotmail.com

Elisa Pirttilahti
Vaasan Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja

Jaa tämä artikkeli