Keskustaopiskelijat: Aleksi Sandroos Keskustan puoluejohtoon varmistamaan kansanliikkeen tulevaisuus!

Keskustaopiskelijat kannattaa Vaasan yliopiston hallintotieteiden opiskelijaa, Keskustanuorten puheenjohtaja Aleksi Sandroosia Keskustan varapuheenjohtajaksi. 

“Keskusta on jämähtänyt puolueena paikalleen. Tarvitsemme ennakkoluulottoman rohkeaa tulevaisuuteen katsovaa otetta niin poliittisessa visiointityössä kuin järjestö- ja vaalitoiminnan kehittämisessä, ja tähän työhön puoluejohdossa tarvitaan Aleksia”, hehkuttaa Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja Arttu Laaksonen

Keskustaopiskelijat korostaa samalla, että puoluejohtoon tarvitaan uuden sukupolven edustusta. Nuoren sukupolven syliin on kaatumassa niin hyvinvointivaltion kuin koko maapallon tulevaisuus. 

“Aleksi on valmis aidosti ja ratkaisukeskeisesti tekemään töitä nuoren sukupolven puolesta. Aito perustulo on erinomainen esimerkki Aleksin ajamasta inhimillisestä alkiolaisesta politiikasta, jolla hyvinvointivaltion ongelmia pystytään konkreettisesti ratkaisemaan”, korostaa Laaksonen. 

Keskustaopiskelijoiden mielestä Aleksi Sandroos turvaisi edistyksen lipun liehumisen puoluekokouksessa valittavassa puoluejohdossa.  

Keskustan varapuheenjohtajat valitaan Keskustan puoluekokouksessa Lappeenrannassa 10.-12.6.2022. 

 

Lisätietoja:

Arttu Laaksonen
Keskustaopiskelijoiden puheenjohtaja
puh. 050 389 7260
arttu.laaksonen(a)keskustaopiskelijat.fi

Aleksi Sandroos
Varapuheenjohtajaehdokas, Keskustanuorten puheenjohtaja
puh. 050 384 6820
aleksi.sandroos(a)keskustanuoret.fi

Jaa tämä artikkeli