KANNANOTTO: JOENSUUN KESKUSTAOPISKELIJAT JULISTAA: HYVÄKSYIMME LIITON MALLISÄÄNNÖT

Joensuun Keskustaopiskelijoiden kevätkokous on 21.4. päättänyt, että se hyväksyy Keskustaopiskelijat ry:n mallisäännöt. Mallisäännöissä on muun muassa päätetty, että yhdistys siirtyy yhden kokouksen malliin, jossa kevätkokouksen asiat käsitellään vuosikokouksessa syksyllä. Joensuun Keskustaopiskelijat näkee uudistuksen kehittävän osastojen toimintaa.

Keskustaopiskelijoiden aktiivisia jäseniä on vain rajallinen määrä, jolloin jäsenistön kiireiden vuoksi kevätkokous on monesti päästy järjestämään vasta syksyllä. Yhden kokouksen mallilla byrokratiaan käytettävä aika vähenee ja kokouksen järjestäminen määrättynä ajankohtana helpottuu. Näin turvataan osastojen asiallinen toiminta ja hyvä hallinto.

Joensuun Keskustaopiskelijat katsoo myös muilta osin uudet mallisäännöt hyväksi uudistukseksi.

Joensuun Keskustaopiskelijat ry, 21.4.2023

Jaa tämä artikkeli