Tiedote: Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajaksi vuodelle 2024 Joonas Soukkio

Keskustaopiskelijat ovat liittokokouksessaan 4.-5.11. Rovaniemellä valinneet liittohallituksen tulevalle vuodelle, sekä esitykset puoluevaltuuston jäseniksi sekä Euroopan parlamentin vaalien ehdokkaiksi.

Liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2024 on valittu Joonas Soukkio Tampereen ammattikorkeakoulusta. Soukkio opiskelee liiketaloutta, ja toimii tällä hetkellä Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOKin puheenjohtajana. Liiton 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Siiri Ruokola Tampereen ammattikorkeakoulusta, ja 2. varapuheenjohtajaksi Susanna Turunen Karelia-ammattikorkeakoulusta.

Liittohallitukseen valittiin Marko Soini Oulun ammattikorkeakoulusta, Fanny Storgårds Åbo Akademista, Oona Pappila Savonia-ammattikorkeakoulusta sekä Juho Väisänen Itä-Suomen yliopistosta ja Karelia-ammattikorkeakoulusta. Liittohallituksen varajäseneksi valittiin Matti Stenberg Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

Keskustaopiskelijat valitsivat ensimmäisiksi ehdokkaikseen Euroopan parlamentin vaaleihin Venla Kajanin sekä Joel Taskilan. Näiden lisäksi liittokokous päätti valtuuttaa liittohallituksen nimeämään myöhemmin lisää ehdokkaita.

Puoluevaltuustoon Keskustaopiskelijoiden edustajiksi kaudelle 2024-2026 valittiin Eeva-Kaarina Heikkilä, Eemeli Valli ja Arttu Laaksonen, sekä varajäseniksi Aleksi Sandroos, Olivia Löytänen ja Olli Rantakangas.

Liittokokouksessa hyväksyttiin myös mm. liiton uusi strategia sekä päivitetty poliittinen linjapaperi.

Lisätietoja:

Olivia Löytänen

Vuoden 2023 puheenjohtaja

olivia.loytanen@kol.fi

Joonas Soukkio

Vuoden 2024 puheenjohtaja

soukkio.joonas@gmail.com

Jaa tämä artikkeli